Jan 17, 2014

2014 händer det


This year, is the year to make some "changes"

ISDN duoNu tänker ni garanterat, "i år igen" Vi har hört i många år att Telia ska stänga ner deras ISDN Duo tjänst. Det har gått ut ett brev till alla Duo kunder att Telia kommer att stänga ner det i slutet på året.

 

Jag Emelie Ogenhag, som är anställd på Commit som operatörsexpert, har även jag hört dessa ord under mina snart 9 år i Telekombranschen. Dock så har det inte funnits något klockrent att byta till, för att bibehålla kostnaden som dessa Duon har.

Jag jobbar med både små och medelstora företag och behoven hos företagen är olika från kund till kund såklart. Vissa kunder använder sin telefoni för utgående trafik medans andra använder det mer för inkommande samtal.

De företag som inte ringer speciellt mycket ut, skulle få en mycket högre fast kostnad per månad genom att byta ut sina Duon. Kostnaden stannar heller inte där, eftersom växeln måste uppgraderas till den nya anslutningen som väljs, vilket också ger en installationskostnad.

Detta har varit kontentan till att många företag valt att fortsätta med ISDN Duo, för att kostnaden ökar och man ser inte nyttan i det hela med tanke på att det inte blir någon förbättring för företaget. Betalar man mer för en tjänst, så vill man självklart se det som en investering till något som ger något bättre!

 

Jag måste dock säga, att idag 2014 så finns det faktiskt tjänster som är mer prisvärda. Tjänster som inte innebär en kostnadsökning, vilket såklart är viktigt om man inte får en bättre funktionalitet. Kontakta mig, så kommer jag att hjälpa er och se över hur just Er telefoni kan förändras utan ökade kostnader.

 

"Jag gör det jag är bra på, så att ni kan lägga all fokus på det ni är bra på"

 

Emelie Ogenhag

031-7904404

emelie.ogenhag@commit.se


Skrivet av: Telerutin